Siirry suoraan sisältöön

3 asiaa, joita et ehkä tiennyt bussimainonnasta

1. Bussit ovat jatkuvasti liikenteessä – myös näinä erikoisina aikoina. Autot ovat monesti ajossa suurimman osan vuorokaudesta, pisimmillään arkisin lähes 20 tuntia. Liikennöitsijät haluavat ajaa kalustolla mahdollisimman tehokkaasti, mikä palvelee myös mainostajia: mainos näkyy ”päällä” lähes kaikkina vuorokauden aikoina.

Alueelliset vähennykset liikennemäärissä ovat mahdollisia, mutta ajossa olevilla autoilla ajetaan vuoroista kuitenkin mahdollisimman paljon.

Pääkaupunkiseudun HSL-alueella on palattu talvikauden aikatauluihin. Viimeisimpien tietojen mukaan HSL-matkustajamäärät ovat tällä hetkellä n. 35 % pienemmät vuoden takaisesta. Erikseen bussilla matkustavien määrästä ei ole tietoa.

Autot ovat kuitenkin liikenteessä – muistetaan turvavälit ja suositukset kasvomaskeista. Meiltä saatavista kasvomaskeista voit lukea edellisestä uutiskirjeestämme, katso lisätietoja täältä.

2. Bussissa matkustavat kaikki – Vaikka naiset ja nuoret aikuiset yleisesti ottaen korostuvat bussiliikenteessä (OCS 2018), esimerkiksi pääkaupunkiseudulla bussien viikoittaiseen n. 2,1 miljoonan matkatapahtumiin (HSL 2017) mahtuu kaikkia ikä-, ammatti- tai kotitalouskuntia. Yksi merkittävä kohderyhmä on myös autoilijat, jotka tavoitetaan tehokkaasti bussien ulkopintojen mainospaikoilla.

Tiedot perustuvat koronakriisiä edeltäneeseen tilanteeseen.

3. Teipit ja tarrat on valmistettu bussimainoskäyttöön – Käyttämämme julistemateriaalit on suunniteltu ja valmistettu kestämään nimenomaan ulkomainoskäyttöä. Ulkopintoihin asennettavat teipit kestävät erinomaisesti mm. UV-säteilyä, sadetta ja vaihtelevia lämpötiloja helteistä pakkasiin. Näyttävät ja loistavat värit ja laadukkaasti erottuva mainostoteutus on ilo katsojalle ja mainostajalle.

Kerromme mielellämme lisää juuri teille soveltuvan bussimainonnan etuja ja hyötyjä, katso yhteyshenkilösi täältä. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön aina palveluksessa olevan Kontaktibottimme avulla, jatka keskusteluun bottimme kanssa täältä.

#bussimainonta #ulkomainonta #joukkoliikenne