Bussimainonta Tampereella jatkuu elokuusta alkaen

ūüďÖ 07.09.2020

Tampereen Kaupunki Liikennelaitos on valinnut Ulkomainosyhtiö Laulava Ovipumppu Oy:n bussimainonnan kumppanikseen seuraavalle sopimuskaudelle 3.8.2020 alkaen. Mainosvälineinä on tarjolla kokoperäjulisteita sekä kokoteipattuja. Vaikka mainosformaattien määrä väheni edellisestä sopimuskaudesta, niin autojen lukumäärä kasvoi: kokoperäjulisteita varten on nyt 20 autoa, kokoteipattuihin toteutuksiin 10 autoa.

Tampere on merkitt√§v√§ markkina-alue mainostajille ja Laulava Ovipumpulle osana noin 15 paikkakunnan mainosverkostoa. Uuden sopimuskauden myynti on alkanut vilkkaasti, ja ensimm√§iset mainoskampanjat myytiin nopeasti. ‚ÄĚHaluamme jatkossakin tarjota vaikuttavan ja laadukkaan mainosymp√§rist√∂n mainostajille Tampereen seudulla. Tuntuu hyv√§lt√§ jatkaa yhteisty√∂t√§ TKL:n kanssa, t√§m√§ on meille ja mainostajille merkitt√§v√§ jatkumo‚ÄĚ, Laulava Ovipumpun Timo Kummala toteaa.

Kampanja-ajat ovat sovittavissa joustavasti viikon jaksoissa molempiin mainosvälineisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta sähköpostilla tai puhelimella, voit jättää yhteydenottopyynnön myös Kontaktibottimme avulla. Tämä väsymätön päivystäjämme on tavoitettavissa ympäri vuorokauden, klikkaa tästä.

Terveisin,
Laulava Ovipumpun tiimi