Bussimainonta Tampereella jatkuu elokuusta alkaen

Tampereen Kaupunki Liikennelaitos on valinnut Ulkomainosyhtiö Laulava Ovipumppu Oy:n bussimainonnan kumppanikseen seuraavalle sopimuskaudelle 3.8.2020 alkaen. Mainosvälineinä on tarjolla kokoperäjulisteita sekä kokoteipattuja. Vaikka mainosformaattien määrä väheni edellisestä sopimuskaudesta, niin autojen lukumäärä kasvoi: kokoperäjulisteita varten on nyt 20 autoa, kokoteipattuihin toteutuksiin 10 autoa.

Tampere on merkittävä markkina-alue mainostajille ja Laulava Ovipumpulle osana noin 15 paikkakunnan mainosverkostoa. Uuden sopimuskauden myynti on alkanut vilkkaasti, ja ensimmäiset mainoskampanjat myytiin nopeasti. ”Haluamme jatkossakin tarjota vaikuttavan ja laadukkaan mainosympäristön mainostajille Tampereen seudulla. Tuntuu hyvältä jatkaa yhteistyötä TKL:n kanssa, tämä on meille ja mainostajille merkittävä jatkumo”, Laulava Ovipumpun Timo Kummala toteaa.

Kampanja-ajat ovat sovittavissa joustavasti viikon jaksoissa molempiin mainosvälineisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta sähköpostilla tai puhelimella, voit jättää yhteydenottopyynnön myös Kontaktibottimme avulla.

Terveisin,
Laulava Ovipumpun tiimi


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *