Dominoi Helsingin ydinkeskustaa – busseillamme on nyt 100% mainospeitto Elielinaukiolla ja 3,9 miljoonaa kontaktia 2 viikon kampanjalla!

Helsingin Elielinaukio on Helsingin ydinkeskustan ehkä herkullisin paikka mainostajalle – tiiviillä alueella liikkuu valtava määrä ihmisiä, ja monet heistä pysähtyvät ainakin hetkeksi odottamaan bussia laiturille.

Myös ohikulkijat näkevät mainosteipattujen bussien viestin selvästi – päärautatieasemalla kulkee päivittäin 250 000 henkilöä*, joista jopa yli puolet kulkee Elielinaukion puolelta. Tähän päälle vielä suoraan bussiin/bussista kulkevat ihmiset sekä alueen ohi ja läpi suunnistavat nostaa päivittäisten kontaktien määrän huikeaksi.

Ja nämä mainokset eivät vain tönötä paikoillaan, vaan liikkuvat 90 bussin voimin pitkin Helsinkiä ja pääkaupunkiseutua.

Jos haluat dominoida viestilläsi Helsingin ydinkeskustaa ja sen lisäksi näkyä kaikilla pääväylillä ja suurimmissa asutuskeskittymissä pääkaupunkiseudulla, varaa heti bussimainoskampanja 100% mainospeitolla 2 viikoksi 90 bussin voimin 3,9 miljoonalla kontaktilla – tätä parempaa näkyvyyttä et Suomen maassa saa!

Myymme normaaliin tapaan räätälöityjä kampanjakokonaisuuksia, ole rohkeasti yhteydessä ja pyydä tarjous.

Laulava Ovipumpulla on mainosarsenaalissaan pääkaupunkiseudulla 1050 bussia mikä on yli 70 % kaikista pääkaupunkiseudun busseista.


Posted

in

by