Mobiilipalvelut

Kaikkiin kampanjoihin sekä ratkaisuihin on saatavilla mobiiliversiot uusimmilla ja toimivimmilla mobiiliteknologioilla. Toteutamme mobiiliratkaisut kokonaispalveluna, aina suunnittelusta toteutukseen sekä statistiikan keräämiseen ja raportointiin.

Chatbot on suosituin mobiilipalvelu ja erinomainen lisä esimerkiksi bussimainoskampanjaan – mainoksessa olevan QR-koodin skannaamalla henkilö voi siirtyä esimerkiksi kilpailubottiin.

Mobiili mukaan kampanjaan

Kampanjabotti

Kampanjabotti yhdistää printin ja mobiilin. Kampanjabotti on myös jaettavissa kaikkialle verkkoon, esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, sekä sen voi lähettää vaikkapa WhatsApp-viestinä.

Kontaktibotti

Kontaktibotti on verkossa kaikkien tavoitettavissa aina. Botti yksilöidään tilaajan näköiseksi sekä tarpeiden mukaiseksi. Se voi olla jatkuvassa käytössä yhteydenottoihin tai botti voidaan rakentaa esimerkiksi messuille ja promootioihin väliaikaiseen käyttöön.

Kilpailubotti

Kilpailubotilla toteutat mielenkiintoiset kilpailut, jotka tekevät brändin ja tuotteet tunnetuksi todella houkuttelevalla tavalla. Kilpailubotti antaa mahdollisuuden viedä viesti tehokkaasti perille perinteisen lomakkeella toteutetun kilpailun sijasta.

Liidibotti

Liidibotti on avainsivulle upotettava botti, joka sitouttaa ja aktivoi vierailijoita kysymyksillä ja vaihtoehdoilla. Liidibotti voi olla myös hyödyllinen laskuri, joka kerää samalla yhteystiedot myyntitiimin käyttöön.