KAUPUNGEILLE

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet massiivisia kokonaisuuksia, kuten esimerkiksi Turun Föli-fillareiden digitaalisen ympäristön. Kokemuksemme joukkoliikenteestä yhdistettynä digitaaliseen osaamisemme mahdollistaa kattavien palveluiden tarjoamisen kaupunkitasolla.

Joukkoliikenteeseen
Rakennamme palvelut, joilla kerätään palautetta käyttäjiltä silloin kun he hyödyntävät joukkoliikennettä. Käyttäjät ohjataan hyödyntämään eri maksuvälineitä ja -tapoja, sekä tutustumaan reitteihin aikatauluineen. Samalla palvelulla voidaan kerätä palautetta kaikista kaupungin haluamista palvelusektoreista.

Kulttuurikohteet
Tuomme paikalliset kulttuurikohteet niin paikallisten kuin vierailijoidenkin tietoisuuteen mobiilisti. Jokainen kohde on omanaan palvelussa, joka mahdollistaa kohdekohtaisen nykyaikaisen markkinoinnin. Lisäksi kaikki kohteet koostetaan yhdeksi kokonaisuudeksi, jonne tuodaan valmiita kulttuuripolkuja kuljettavaksi kävellen, polkupyörällä ja muilla henkilökohtaisilla kulkuvälineillä joukkoliikennettä unohtamatta.

Kaupunkipyörät ja -potkulaudat
Yhdistämme liikunnan ja kulttuurin saumattomasti. Teemme kaupunkipyörien ja -potkulautojen käyttäjille kulttuurikohteet, nähtävyydet, virkistysalueet sekä paikalliset yritykset tutuksi. Valmiit reitit helpottaa kaupunkiin tutustumista sekä siellä liikkumista. Palvelulla kerätään halutessa myös vikailmoitukset sekä muu palaute käyttäjiltä.

Täydellä palvelulla

– Kokonaisuuden suunnittelu ja toteutus
– Lyhyt-URL (esimerkiksi: botti.to/kaupunki) tai kokonaan yksilöity URL (esimerkiksi: kaupunki.city), sekä QR- ja AR-koodit
– Reaaliaikainen statistiikka
– Rajattomasti käyttäjiä sekä palvelintilaa
– Jako-optimoinnit (pääkuva, otsikko- sekä johdantotekstit)