Siirry suoraan sisältöön

Tarvitsemme heti 3 uutta myyjää Helsingin alueelle - kiinnostuitko?

Suomen suurin bussimainosyhtiö Laulava Ovipumppu on mukana sähköistyvässä joukkoliikenteessä – mainostaja, ole sinäkin!

Sähköajoneuvojen määrä liikenteessä on kasvussa, ja se todennäköisesti kasvaa edelleen. Etenkin suurissa kaupungeissa joukkoliikenne muodostaa merkittävän osan pakokaasupäästöistä, ja siirtyminen sähköiseen kalustoon parantaa merkittävästi kaupunkien ilmanlaatua ja sitä kautta asukkaiden tyytyväisyyttä ja edistää myös terveyttä.

Pohjoismaiden suurin joukkoliikennekonserni Nobina vastaa omalta osaltaan sähköiseen haasteeseen, ja tuo reilut 100 tuliterää sähköbussia Helsinkiin ja Turkuun.

– Lähes neljännes bussikalustostamme Suomessa on sähköbusseja, sanoo Nobina Oy:n toimitusjohtaja Petri Auno. – Haluamme osaltamme kannustaa kansalaisia valitsemaan joukkoliikenteen yksityisautoilun sijasta. Kehitämme aktiivisesti joukkoliikenteen vähäpäästöisiä palveluja, jotka kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä ja ovat energiatehokkaita.

Laulava Ovipumppu myy mainospaikat sähköbusseihin

Jo heinäkuun alussa ensimmäiset 35 tuliterää sähköbussia aloittavat liikennöinnin Turussa. Laulava Ovipumppu myy yksinoikeudella mainokset näihin busseihin. Mainospaikat ovat samanlaiset kuin muissakin busseissa: kokoteipatut bussit ovat edelleen huiman vahva mainosväline kaupunkinäkyvyyden dominoimiseen, ja pienemmälläkin budjetilla saa tehokkaan mainoskampanjan aikaiseksi kun valitsee taktisesti sopivat mainospinnat bussin sisältä tai ulkoa.

Mainostajilla loistava tilaisuus brändätä itsensä sähköistyvän joukkoliikenteen mukana

Mainoskampanjat sähköbusseissa antavat aivan uniikin lisätehon kekseliäille mainostajille, ja auttavat hyötymään sähköisen joukkoliikenteen kiistatta positiivisista vaikutuksista kaupunkiliikenteeseen.

Haluatko olla mukana? Pidä kiirettä, loppukesän ja syksyn parhaat mainospaikat myydään nyt!