Tavoita kaupunkien asukkaat kesällä supertehokkaasti lähiympäristössä

Googlen tuottama Muutokset ihmisten liikkumisessa -raportti osoittaa selvästi, kuinka korona-aika on muuttanut ihmisten liikkumista. Samalla kun joukkoliikenneasemien, kauppakeskusten ja monien yleisten sisätilojen kävijämäärä on pudonnut reilusti, ovat puistot ja muut lähivirkistysalueet saaneet entistä enemmän käyttäjiä.

Kesää kohti mentäessä trendi varmasti voimistuu, vaikka koronatilanne alkaakin helpottaa. Ihmiset ovat tottuneet liikkumaan entistä enemmän lähiympäristössään, ja lisääntyvä auringonvalo ja ulkoilukelien parantuminen houkuttelee viettämään entistä enemmän aikaa ulkona.

Pitkä eristäytymisen aika on muistuttanut siitä, kuinka tärkeää meille kaikille on tavata toisiamme henkilökohtaisesti. Vaikka teamsit ja zoomit ovat erinomainen apuväline ja olemme niistä hyvin kiitollisia, mikään virtuaalinen tapaaminen ei voi koskaan korvata ystävien tapaamista in person. Ei tarvi olla kummoinen ennustaja arvatakseen, että kahviloiden ja ravintoloiden kesäterassien avautuessa asiakkaista ei tule olemaan pulaa!

Mutta kun ihmiset tykkäävät liikkua enemmän, olla ulkona ja vähentää laitteiden kanssa vietettyä aikaa, miten heidät voisi tavoittaa tehokkaasti mainosviestillä?

Siellä missä ihmiset liikkuvat, liikkuu myös ehkä tämän hetken ja kesän tehokkain tapa tavoittaa heidät – linja-autot, bussit, nysset, dösät, koutsit. Bussit liikkuvat lähes kaikkialla kaupungeissa, ja suurehkon kokonsa ansiosta niiden ulkomainospinnat ovat järkyttävän tehokas tapa tavoittaa suuret määrät ihmisiä.

Kuvittele tämä: pitkän synkän ja huolestuttavankin talven jälkeen istut hyvien ystävien kanssa turvallisesti terassilla. Aurinko paistaa, ihmiset hymyilevät, linnut laulavat. Katselet kadulla liikkuvia, iloisia ihmisiä, ja olet hyvällä mielellä. Ohi ajaa bussi, joka pysähtyy hetkeksi liikennevaloihin. Bussi on teipattu nokkelalla, tyylikkäällä mainoksella, jota et voi olla huomaamatta. Hymyilet — tämä yritys on samalla aaltopituudella minun kanssani ❤️

Näetkö potentiaaliset mahdollisuudet?

Ole pian yhteydessä, nyt myydään kesän paras mainosnäkyvyys!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *